Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://mekanbizim.1talk.net/u37

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Genclikforum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Cuma Mart 13, 2009 8:29 pm
Cuma Mart 13, 2009 8:26 pm
Çarş. Şub. 25, 2009 1:18 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:07 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:47 am
Ptsi Şub. 16, 2009 12:41 am
Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm
C.tesi Ocak 17, 2009 7:08 pm
En iyi yollayıcılar
nadiri (190)
+16 Komik  Nickler Vote_lcap+16 Komik  Nickler Voting_bar+16 Komik  Nickler Vote_rcap 
power_hakan (164)
+16 Komik  Nickler Vote_lcap+16 Komik  Nickler Voting_bar+16 Komik  Nickler Vote_rcap 
esmerim (97)
LORD (81)
Karamelll (53)
GrimmFieber (31)
cedric68 (19)
tektanesi.HLL (17)
SAVBEY (8)
Kalpsiz (8)

+16 Komik Nickler

YazarMesaj
power_hakan
Site-sahibi
Site-sahibi
power_hakan

Erkek
İş/Hobiler : internet cafede çalısıyor
Lakap : hakoş :)
Ruh hali : +16 Komik  Nickler Cool
Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>
Müzik Türü : +16 Komik  Nickler Altrkady0

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
+16 Komik  Nickler Left_bar_bleue0/0+16 Komik  Nickler Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
+16 Komik  Nickler Img_left0/0+16 Komik  Nickler Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:
+16 Komik  Nickler Img_left0/0+16 Komik  Nickler Empty_bar_bleue  (0/0)

+16 Komik  Nickler Empty
MesajKonu: +16 Komik Nickler   +16 Komik  Nickler Icon_minitimePerş. Kas. 27, 2008 6:23 pm

Kusura bakma birader, seni birine benzettim.Olabilir, babam çok gezermiş..

Doktorum sigaradan uzak durmamı söyledi, bende bir metrelik ağızlık yaptırdım...

Olm sen ne ders çalışıyon, çek kopyanın hasını, çekme karne yasını...

İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler.Biri benzin pompasını tutmuş arkasına sokmuş.Diğeri ona şaşkın bir bakışla:''Bu yaptığın normal mi? demiş.Diğeri ise:''Hayır kurşunsuz demiş'' ...

Ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar..

Bir Çin atasözü derki; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:Ne kadar dönersen dön, g*t yine arkadadır..

Sensiz geçen günlerin içine s*ç*rım.Seni görmesem canıma kıyarım.Eğer birgün ölürsem, mezarıma toprak atma.O küreğin sapını g*tüne sokarım.

Dişlerin tıpkı yıldızlar gibi sarı ve o derece birbirinden uzak.Arada onları fırçalasan?

SAna sarılmayı o kadar seviyorum ki.Çünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.

Can boğazdan gelir, Canan çay bahçesinden.

Baba derki:"Oğlum müjde!Sana iş buldum." Çocuk heyecanlanır:"Ne işi baba?" baba cevaplar:"Aşağıdaki büfede yedigün vereceksin.''

Dünya yuvarlak, Ozon delik.Ne sapık gezegende yaşıyoruz be.

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur.

Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark..

Temel ile Dursun Trabzonda kazı yapıyorlarmış.Kaz ölmüş..

Ah kızım ah!Ben ne salağım.Seni ne doktorlar,Ne mühendisler istedi de vermedim.Üzülme anneciğim, ben hepsine verdim..

Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim.

Ağlıyorum sevgilim, ağlıyorum.Elimde bıçak ağlıyorum.Sanmaki senin için ağlıyorum.Mutfakta soğan doğruyorum.

Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn.

Bunu yazan sinüs, okuyana cosinüs..
https://mekanbizim.1talk.net

+16 Komik Nickler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pichce Yenİ Nickler
» Msn Plus için Şekiller GÜzel Renkli Nickler
» komik komik komik :D
» komik futbolcular
» komik kazalar