LORD süperadmin
Mesaj Sayısı : 81 Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: Çocukların Çıldırtan Soruları Cuma Kas. 28, 2008 1:22 am | |
| - Anne bu ne ? - Buzdolabi yavrum . - Neden ?
- Anne baliklar su icer mi ?
-Eniste bu ne? -Cakmak (1 dakka sonra) -Eniste bu ne? -Cakmak ... -Eniste bu ne? -Cakmak bahadir ... -Eniste bu ne? -Gazoz kapagi -Olur mu o cakmak!
Baliklar terler mi ?
Anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi?
-Oglum cik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste.. (kardes kucuktur daha 4 yas civari, merdivenlerin yarisinda doner ve..) -Anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(Anne gulumser) Oglum eski bahar diye birsey yok sadece yeni bahar vardir -Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -Oyle demisler iste oglum, o bir baharat -Nasil yani? Simdi gercekten eski bahar yok mu? Niye yok? -(Anne delirme noktasina varmak uzereyken) Murattt cik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk
- Pirincin uzerinde neden cizgi var?
-Kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -Olmazsin kizim. -Peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne?
Anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? Ne zaman benim de imzam olucak?
-Baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?!
-Bunu kirayim mi? -Hayir. -Bunu kirayim mi? -Hayir. -Bunu kiriyim mi? -Hayir. ....... -Bunu kirayim mi? -Kir Allah'in cezasi kir. -Neden?
-Teyze bu ne? -Ucak -O ucak degil bi kere, helikopter!
Hamile bi kadina: Sen cocugunu niye yedin?
-Anne ben babami mi daha cok seviyorum seni mi ?
-Anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -Ne?! -Cekiyorum ama niye uzamiyo?
-Baba -Efendim kizim (Geliyor du bakalim) -Aksam olunca biz uyuyoruz ya -Eee? -Sabah kalkacagimizi nerden biliyoruz? -!!?
-Anne ne zaman olacak bu yemek? -Ha deyince olmuyor. -O zaman ne deyince oluyosa onu deki olsun | |
|