LORD süperadmin
Mesaj Sayısı : 81 Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: YANLIş NUMARAYA ALTERNATİF CEVAPLAR Cuma Kas. 28, 2008 2:09 am | |
| - aloo - fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da. - ....................
- aloo - kemal evde mi? - yok canim evde. bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti. - ....................
- aloo - sermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - hönk...
- aloo - suat nerede? - valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. bi tımarhaneye bak istersen
- aloo - sedat yok mu? - sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. daha çıkmamışlar. - ühüüüü. nalçaaaakkk.
- aloo - kadir evde mi? - yok kardeş. son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - yaaaaaaaaaaa.
- Alo Naci evdemi - Evde (ÇAAAT!) - Alo alo diit diit diit ................................ - Alo Kamil abi evdemi - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası - Ee ben sonra ariyim yenge ............................... - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz ............................... - Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz - Kim arıyodu - FBI! ............................... - Alo Mehmet oradamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit oradamı - Evet oda burada - Peki Kenan oradamı - Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ........................... - Alo Muratla görüşebilirmiyim - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ........................... - Alo şeyda oradamı - Hayır - Neden - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz - Hayır adım Hülya - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit diit . | |
|