esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: ѕєνgιℓι... Cuma Kas. 28, 2008 7:39 pm | |
| hatırlarmısın sevgilim seni ne çok sevdiğimi düşündün mü hiç giderken, benim sensiz ölecegimi aldıgım her nefesin sebebi sana olan askım deilmiydi ne cabuk unuttun bebegim anılarda bıraktıgın gecmişi
baska yürek verebiliyormu sna verdigim degeri onlarda cekebiliyormu benim gibi kaprislerini onuda alıstırdın mı yalanlarına, beni alıstırdıgın gibi hata yapsan bile bir bakısınla titretirdin hani içimi
ne cabuk sildin geçmişimizi sevgili.. bir bakısmı öldürecekti bu büyük sevgimizi? bitti sözünmü belireleyecekti gelecegimizi hayr olamaz,olmamalıydı sevgili
mademki gitmeye karar verdin git sevgili baskasına ver o yalan vaatlerini onları da aldatırsın nasıl olsa benim gibi sunu unutma bu gidisin dönüsü olmayacak geri aska isyan ettirmiş olsa bile beni... | |
|