GrimmFieber co-admin
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : sence_?? İş/Hobiler : Hobim KızlAr (-_-) Lakap : KaRarSızım:S Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 23/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: En Begenceginiz ŞiirLer Tıkla Gİr!!! Ptsi Kas. 24, 2008 7:38 pm | |
| En BegeneceGiniz ŞiirLer...!!!sunny
SENSİZ KALP... SENSİZ HAYAT MI GERÇEK SENSİZ BİR KALP ÖLECEK YA KALIR O, SONSUZ KERE YA DA O, HEMEN GELECEK
NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİR DE ALLAH BİLİR SÖYLEYİN DOSTLAR BANA GİDEN GERİ KİM GELİR
HASRETİM SANA SUSUZ ÇÖL GİBİ BENİ BIRAKTIN O ELLER SÖYLE YARIM BIRAKTIĞIN GEÇMİŞİ ŞİMDİ KİM GETİRECEK O GÜNLERİ
HADİ KOY ŞİMDİ YÜREĞİNE ELİNİ SAR ŞİMDİ O BENSİZ BEDENİNİ HAZIRLADIM ZATEN KEFENİMİ SEN KAZMIŞTIN YA KABİRİMİ...
-------------------------------------------------------------------------------- EYVALLAH... BİR DAMLA SEVGİ ÇOK MU UĞRUNDA ÖLECEK BİRİ YOK MU SENİN AŞKIN ZATEN YALANDI YALAN MI DAHA ÇOK DOĞRUMU
AMA BUNLAR SANA YARAR MI BU KADAR KİŞİ SANA KANAR MI BEN DE YOKUM BU YALANDA HOŞÇAKAL AŞKIM ELVEDA SANA
YALAN DÜNYANDA YALANLARLA MUTLULUKLAR KENDİNE BAŞKA YALANLAR BUL İNŞALLAH SENİ DE YALANLARLA YALAN EDER ALLAH BU YALANLARDA BEN YOKUM HADİ EYVALLAH
-------------------------------------------------------------------------------- HAYAT... KOPTU YİNE ELLERİMİZ, BAK YAZILDI KADERİMİZ, AYRILIĞI BİLEMEYİZ, ÖLÜNCEDE SEVECEĞİZ. ÇÜNKÜ YALAN AŞKTAN , UZAK OLAN SEVENLERİZ. BİZ BİRBİRİMİZ İÇİNİZ, AŞK İÇİN ÖLECEĞİZ.
GÜNEŞİM OL IŞIĞIM OL, NEFESİM OL YAŞAT BENİ, BİR EŞİM OL AŞIĞIM OL, HEVESİM OL KUŞAT BENİ.
YAĞMURUM OL BULUTUM OL, GÖZYAŞIM OL YAŞAT BENİ, UMUTUM OL ARKADAŞ OL, YAŞATMIYOR BU HAYAT BENİ... :sunny
Emege Saygı + rep plaseeee[i] | |
|
cedric68 co-admin
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Nerden : aksaray İş/Hobiler : sanane Lakap : sanane Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: En Begenceginiz ŞiirLer Tıkla Gİr!!! Ptsi Kas. 24, 2008 8:28 pm | |
| SENSİZ KALP... SENSİZ HAYAT MI GERÇEK SENSİZ BİR KALP ÖLECEK YA KALIR O, SONSUZ KERE YA DA O, HEMEN GELECEK
NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİR DE ALLAH BİLİR SÖYLEYİN DOSTLAR BANA GİDEN GERİ KİM GELİR
HASRETİM SANA SUSUZ ÇÖL GİBİ BENİ BIRAKTIN O ELLER SÖYLE YARIM BIRAKTIĞIN GEÇMİŞİ ŞİMDİ KİM GETİRECEK O GÜNLERİ
HADİ KOY ŞİMDİ YÜREĞİNE ELİNİ SAR ŞİMDİ O BENSİZ BEDENİNİ HAZIRLADIM ZATEN KEFENİMİ SEN KAZMIŞTIN YA KABİRİMİ | |
|
power_hakan Site-sahibi
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : aksaray İş/Hobiler : internet cafede çalısıyor Lakap : hakoş :) Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: En Begenceginiz ŞiirLer Tıkla Gİr!!! Ptsi Kas. 24, 2008 8:58 pm | |
| cok güzel şiirler teşşekürler | |
|
keskin6200 co-admin
Mesaj Sayısı : 4 Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: En Begenceginiz ŞiirLer Tıkla Gİr!!! Ptsi Kas. 24, 2008 10:43 pm | |
| o bana baktı ben ona oldu şimdi bütün cocuklar mutluyum cok tutkuluyum şimdi çocukluyum | |
|
cedric68 co-admin
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Nerden : aksaray İş/Hobiler : sanane Lakap : sanane Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: En Begenceginiz ŞiirLer Tıkla Gİr!!! Salı Kas. 25, 2008 7:36 am | |
| | |
|