Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://mekanbizim.1talk.net/u37

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Genclikforum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Cuma Mart 13, 2009 8:29 pm
Cuma Mart 13, 2009 8:26 pm
Çarş. Şub. 25, 2009 1:18 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:07 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:47 am
Ptsi Şub. 16, 2009 12:41 am
Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm
C.tesi Ocak 17, 2009 7:08 pm
En iyi yollayıcılar
nadiri (190)
BANA GELİŞ FİYATI :D Vote_lcapBANA GELİŞ FİYATI :D Voting_barBANA GELİŞ FİYATI :D Vote_rcap 
power_hakan (164)
BANA GELİŞ FİYATI :D Vote_lcapBANA GELİŞ FİYATI :D Voting_barBANA GELİŞ FİYATI :D Vote_rcap 
esmerim (97)
LORD (81)
Karamelll (53)
GrimmFieber (31)
cedric68 (19)
tektanesi.HLL (17)
SAVBEY (8)
Kalpsiz (8)

BANA GELİŞ FİYATI :D

YazarMesaj
nadiri

nadiri

Erkek
İş/Hobiler : gırgır
Ruh hali : BANA GELİŞ FİYATI :D Cok%20bilmis
Takımı : BANA GELİŞ FİYATI :D D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>
Müzik Türü : BANA GELİŞ FİYATI :D Fntzox6

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
BANA GELİŞ FİYATI :D Left_bar_bleue0/0BANA GELİŞ FİYATI :D Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
BANA GELİŞ FİYATI :D Img_left0/0BANA GELİŞ FİYATI :D Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:
BANA GELİŞ FİYATI :D Img_left0/0BANA GELİŞ FİYATI :D Empty_bar_bleue  (0/0)

BANA GELİŞ FİYATI :D Empty
MesajKonu: BANA GELİŞ FİYATI :D   BANA GELİŞ FİYATI :D Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 1:11 am

II. Dünya Savaşı sırasında Rus orduları geri çekiliyormuş... Ve Rus generali durumu kurtarmak için askerleri teşvik etmeye karar vermiş. Getirilen her ölü Nazi için 10 ruble vaad etmiş.

Çatışmalardan sonra kimi 1, kimi 3 ceset getirmiş ve paralarını nakit olarak almışlar. Bir ara bir Yahudi asker, bir vagonu sürükleyerek getirmiş. Vagonun kapısını açmış, içerisi ceset doluymuş.

General bunu görünce şaşırmış ve askeri kenara çekerek şöyle demiş:

- "Asker, anlarsın ya bütçemiz zayıf, haydi ben sana ceset başı 7.50 ruble vereyim.

Asker:- "Olmaz,Zaten bana geliş fiyatı 8.30 ruble." lol!

BANA GELİŞ FİYATI :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elveda Deme Bana
» BANA HİLE LASİM...!!!
» bana metin 2 de seri vuruş lazım lütfen yardım