nadiri
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 40 Nerden : kastamonu İş/Hobiler : gırgır Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 26/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: idam cezası Paz Kas. 30, 2008 6:08 pm | |
| Ameraki'da işlediği suçtan dolayı idam cezasına çarptırılan bir mahkum hapse atılır..Ve mahkemede idam cezasına çarptırır ...Mahkum günlerce hapishanede kalır ve beklenen gün gelir ...Mahkuma bugün idam edileceği söylenir ve mahkuma derlerki ..Bu odanın sıcaklığı 20 derece ve her 10 dakikada bir siren çalacak bunun anlamıi oda sıcaklığının 10 derece düşmesindirr ..Adam odaya girer ve ilk 10dk oturur .. 10 dakika sonra bir siren çalar ve adam ülperir hafiften üşüdüğünü anlar ...aradan bir 10dakika dha geçer bir siren daha çalar ..Adam odanın 0 derece olduğunu anlar ve parmak uclarının hissetmediğini zanneder ...Adam durmadan dha çok üşümeye başlar ve durmadan öleceğim ben diye söylenip durur .Adam titreye titreye bir siren sesi daha duyar ve odanın -10 derece oldugunu anlar ..adam gittikce üşümeye başlar ...adam dondu donacak ağzından son dökülen sözcükler ise Burası çok soğuk ve ben donuyorum oldu ...Adam öldükten sonra bir açıklama yapıldı ..Oda sıcaklığının Hiç değişmediğini ve 20 derece olduğunu ..Sadece her 10dk da bir sirenin çaldığını açıkladı ..Adam yetkilinin dediklerine o kadar inanmıştıki 20 derecelik sıcaklıkta donarak ölmüştü... | |
|