esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: BÖYLE BİR AŞK VARMIDIR HALA?? Paz Kas. 30, 2008 7:40 pm | |
| Hülya Ve Hakan Isminde Iki Genç Varmiş, Kiz Güzelmi Güzel Genç Yakişiklimi Yakişikli Bu Iki Genç Birbirlerini Sevmiş Ve Bir Flort Döneminden Sonra Evlenmeye Karar Vermişler Ikisininde Durumu Iyiymiş Zengin Ve Varlikli Ailelerin çocuklariymişlar Ve Sonunda Hakan Ve Ailesi Hülyayi Istemeye Gelmişler Nişan Yüzükleri Takilmiş Ve Evlilik Günleri Belirlenmiş Birgün Hakan Hülyayi Aramiş Kiz Telefona Bakmiş “aşkim Napiyorsun” Demiş Kiz Yemek Yaptiğini, Yemek Yiyeceğini Söylemiş Hakan “aşkim Yemeğini Yedikten Sonra Seni Almaya Geleceğim Birlikte Sinamaya Gideriz Iki Tane Bilet Aldim” Demiş Kiz Telefonu Kapatip Yemeğe Devam Etmiş Tam O Sirada Tüp Patlamiş Bütün Tüp Parçalari Hülyanin Bütün Vücudunu Delik Deşik Etmiş. Hastaneye Yoğun Bakima Kaldirilmiş Hakan Koşa Koşa Hastaneye Gitmiş Ama Hülya onunla Görüşmek Istememiş. çünkü Yaniktan öyle Iğrenç Bir Hal Almişki Yüzü Ve Vücudu Bakildiği Zaman Iğreniyormuş Insanlar. Annesi Hülyanin Yanina Gelmiş Ve “kizim Hakan Perişan Bir Halde Neden Onu Görmek Istemiyorsun” Demiş Kiz; “anne Sen Bile Yüzümün Bu Haline Bakmaya Iğreniyorsun,beni O Güzel Halimle Hatirlasin Herşey Bitti Söyle Ona Sakin Beni Aramasin” >> >>>anne Kizinin Dediklerini çocuğa Aynen Iletmiş. çocuk üzüntüyle Hastaneden çikmiş Ve Arabasini Süratla Kullanmaya Başlamiş Ve Trafik Kazasi Geçirmiş Ve Kör Olmuş Annesi Tekrar Kizinin Yanina Gelmiş Ve Hakana Olanlari Anlatmiş Artik Evlenmeniz Için Hiçbir Mani Yok Artik Birbirinize Destek çikmalisiniz, Bak Hem Artik Seni Istesende Göremez Demiş Bunun üzerine Kiz Hakanla Evlenmiş.iki Tane çocuklari Olmuş Ve Yillar Sonra Hülya Kalp Krizinden ölmüş. öldüğü Gün çocuklar Anlamişlar Ki Babalari Kör Değil Ve Aslinda Hiç Kör Olmamiş Söylermisiniz Bana Böyle Bir Aşk Varmi?? olsada bizi bulmazki böle aşklar ah ah | |
|