esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: yok böyle bir sevgi... Paz Kas. 30, 2008 7:43 pm | |
| >Kadin 32 yasinda güzel bir bayandi ve esi oldukça yakisikli bir >deniz subayi idi. Bundan bir kaç ay önce yanlis bir teshis sonucu >gerçeklestirilen ameliyatla gözlerini kaybetmisti genç kadin ve >asla göremeyecekti. > >Kocasi ameliyattan sonra aci gerçegi ögrenince yikilmis ve kendi >kendine bir söz vermisti. Asla karisini yalniz birakmayacak, ona >sonuna kadar destek olacak, kendi ayaklari üzerinde durana kadar >cesaret verecekti. >Günler geçiyordu. Kadin her geçen gün kendini daha kötü >hissediyor, çok sevdigi kocasina yük oldugunu düsünüyordu. Esinin >bu içine kapanik,karamsar hali kocayi çok üzüyordu. Bir an önce >bir seyler yapmasi gerekiyordu, karisi günden güne kendi içine >kapanik dünyasinda kayboluyordu. >Bütün gün düsündü koca, nasil y ardim edebilirim güzeller güzeli >esime diye. Birden aklina esinin eski isi geldi. Geri dönmesini >isteyecekti. Ama bunu ona nasil söyleyecekti, çünkü artik çok >kirilgan ve nesesizdi. Bütün cesaretini toplayarak aksam karisina >konuyu açti. Karisi dehsetle gözlerini açti: > >-Ben bunu nasil yaparim ben körüm, diye bagirdi.> >Kocasi ona destek olacagini, her sabah kendisinin ise >birakacagini ve aksamlari da is çikisinda alacagini ve ona çok >güvendigini söyledi. >Çünkü esini taniyordu ve bunu basarabilecegini biliyordu. Kadin >büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü esini çok seviyordu ve >onu kirmak istemiyordu. Her sabah esini isine birakiyor ve >aksamlari da aliyordu fedakar koca. Günler böyle ilerledi, karisi >eskisinde n biraz daha iyiydi. Fakat kocasi daha fazlasini >istiyordu, kendisine söz vermisti sonuna kadar gidecekti. Aksam >karisina: > > >-Artik ise kendin gidip gelmelisin, dedi. > >Kadin sasirmisti. Bunu asla yapamayacagini söyledi. Kocasi israr >edince onu yine kiramadi ve bütün cesaretini topladi. Bunu >kendisi de istiyordu ama o kadar güveni yoktu. > >Sabahlari kadin artik otobüs duragina kendisi gidiyor, otobüsüne >>biniyor ve otobüsten inerek isine gidebiliyordu. Günler günleri >kovaladi, hiç bir problem yoktu. Yine bir gün otobüse binerken,
>soför: >- Sizi kiskaniyorum, hanimefendi dedi.
>Kadin kendisine söylenip söylenmedigini anlayamadan, neden diye >sordu.
Soför: >- Çünkü her sabah sizin arkanizdan bir deniz subayi genç adam >otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakiyor, >otobüsten indikten sonra yesil isikta yolun karsisina geçmenizi >bekliyor siz binaya girdikten sonra arkanizdan öpücük yollayip >size her gün sevgiyle el salliyor, dedi.
HERKESIN BU KADAR SEVMESI VE SEVILMESI, HEPSINDEN DE ÖNEMLISI BÖYLE BIR SEVGIYI HAK EDECEK INSANI BULMASI DILEGIYLE... | |
|