Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://mekanbizim.1talk.net/u37

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Genclikforum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Cuma Mart 13, 2009 8:29 pm
Cuma Mart 13, 2009 8:26 pm
Çarş. Şub. 25, 2009 1:18 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:07 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:47 am
Ptsi Şub. 16, 2009 12:41 am
Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm
C.tesi Ocak 17, 2009 7:08 pm
En iyi yollayıcılar
nadiri (190)
ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Vote_lcapÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Voting_barÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Vote_rcap 
power_hakan (164)
ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Vote_lcapÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Voting_barÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Vote_rcap 
esmerim (97)
LORD (81)
Karamelll (53)
GrimmFieber (31)
cedric68 (19)
tektanesi.HLL (17)
SAVBEY (8)
Kalpsiz (8)

ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ

YazarMesaj
esmerim
co-admin
co-admin
esmerim

Kadın
İş/Hobiler : -----
Lakap : ----
Ruh hali : ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Sirin
Cinsiyet : ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ I_icon_gender_female
Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>
Müzik Türü : ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Popgw0

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Left_bar_bleue0/0ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Img_left0/0ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:
ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Img_left0/0ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Empty_bar_bleue  (0/0)

ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Empty
MesajKonu: ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ   ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ Icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 12:05 am

bir genç kız kendi mahallerinden birine aşık olmuştur karşı tarafta onu sever ama birtürlü açılamamışlardır.ancak bunun sebebi vardır sebep ise kızın akciğerlerinde sorun olmasıdır .delikanlı ölümle sonlanacak bir ilişki istemiyordu kız ise bir ilişkiye başlayıp karşı tarafı yalnız bırakmak istemiyordu .aradan yıllar geçer kızın hastalığı onu yataklara sürükler ölüm döşeğinde delikanlı gelir
kız son nefesiyle sorar :benden hoşlandınmı?
delikanlı: -hayır. der
beni sevimli iyi biri buldunmu ?
delikanlı: -hayır
ben gideceğim üzülecekmisin pekala?
delikanlı: hayır cevabını verir bunun üzerine kız ağlamaya başlar durumu kötüleşir delikanlı bir eliyle kızı koluna alır diğer elinede bıçağı alır ve:
ben senden hoşlanmadım.seni sevdim aşık oldum
ben seni sevimli iyi biri olarak görrmedim-sen benim için bir melektin başımı döndürüyordun
ben senin arkandan ağlamicam-çünkü bende seninle öleceğim seninle geleceğim sevgilim der ve bıçağı bileğine sürter genç kızda son nefesini verir delikanlıdan akan kırmızı kan aşklarının ölümsüz tek simgesi olmuştur ...

ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ BİR AŞKIN HİKAYESİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» lütfen gözlerime iyi bak(bir vefasızlık hikayesi)
» ... AşKıN Dİlİ ...
» Aşkın Tanımı
» Ölüm ÇeŞitleRi
» Aşkın gözü kördür