nadiri
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 40 Nerden : kastamonu İş/Hobiler : gırgır Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 26/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: YENİ BİR SAYFA Ptsi Ara. 01, 2008 12:54 pm | |
| yenibir sayfadır yeni bir sevda yeni özlem ve hasrettir gözler gözler anlatır sana duyulan sevginin gerçekliğini dil yalan söyler belki kulak yanliş duyar gözler gözlerdir sana anlatılmaya calısanları anlatan yalansız ve yanlıssız öyle bir anda girdinki hayatıma öyle bir anda tanıdımki seni içimdeki tüm boşlukları doldurdum bütün çıkmaz yolları actın bakıslarınla gülüşünle anlatılmaz belki duyulan sevgi dille ama sen bak benim gözlerime ve söyle gördüklerin duyamadıklarını anlatır sana belki duymak istediklerin belki duymakdan korktuğun sözler ama en önemllisi mutlulugun baslangıcıdır anlatmak istedikleri yalansız yalnıssız bir hayattır gözler gibi doğru bir hayat kulak ver anlatılmak istenenlere reddetme dönme yüzünü bu cümlelere kulak ver iyce dinle hasret sevgi yaşanmak istenilipte yaşanılmayan ne varsa onu yasamak için burdayım yüreğinde olmak istiyorum tam suranda yüreğinde yanında gönül eğlencesi değil sevda yaşamak istiyorum seninle çünkü sevda seninle sevda hayat seninle anlam kazanıyor geçmişe bir silgi çek ve gel birlikde yaşıyalım yasanamayan yasanması gereken tüm güzel duyguları gel gel ...sen yeterki gel | |
|