esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: Elveda Deme Bana Çarş. Ara. 03, 2008 11:00 pm | |
| Yeri yurdu kaybeder çıkarsın dağlara Saatler sene olur beklersin yollarda Matemle boğulursun kahır deryasında Sakın düşünmeden elveda deme bana
Sabır taşına döner büsbütün bedenin Resimlerimi tutamaz titrer ellerin Gece gündüz ağlamaktan kurur gözlerin Sakın düşünmeden elveda deme bana
Yaşadığımız her mutluluğu ararsın Güne elemle yatar elemle kalkarsın Gözün kimseyi görmez beni sayıklarsın Sakın düşünmeden elveda deme bana
Ayrılık bir ateştir sarar tüm bedeni Duygular alev olup yakar can evini Gözündeki yaş söndüremez ateşini Sakın düşünmeden elveda deme bana | |
|
power_hakan Site-sahibi
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : aksaray İş/Hobiler : internet cafede çalısıyor Lakap : hakoş :) Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 23/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: Geri: Elveda Deme Bana Cuma Ara. 05, 2008 7:27 am | |
| saol elleırne saglık cok guzel paylasım | |
|