Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://mekanbizim.1talk.net/u37

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Genclikforum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Cuma Mart 13, 2009 8:29 pm
Cuma Mart 13, 2009 8:26 pm
Çarş. Şub. 25, 2009 1:18 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:07 pm
Ptsi Şub. 23, 2009 10:47 am
Ptsi Şub. 16, 2009 12:41 am
Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm
C.tesi Ocak 17, 2009 7:08 pm
En iyi yollayıcılar
nadiri (190)
Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Vote_lcapÖnce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Voting_barÖnce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Vote_rcap 
power_hakan (164)
Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Vote_lcapÖnce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Voting_barÖnce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Vote_rcap 
esmerim (97)
LORD (81)
Karamelll (53)
GrimmFieber (31)
cedric68 (19)
tektanesi.HLL (17)
SAVBEY (8)
Kalpsiz (8)

Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim

YazarMesaj
Karamelll
co-admin
co-admin
Karamelll

Kadın
İş/Hobiler : evde takılıyom
Ruh hali : Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Hayalperest
Takımı : Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®️.</marquee></font></center>
Müzik Türü : Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Popgw0

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Left_bar_bleue0/0Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Img_left0/0Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Empty_bar_bleue  (0/0)
Aktiflik:
Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Img_left0/0Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Empty_bar_bleue  (0/0)

Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Empty
MesajKonu: Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim   Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim Icon_minitimeÇarş. Ara. 03, 2008 11:38 pm

lisede beraber cıkmışdık bu sevda yoluna, iyi veya kötü beraber 2 senemiz oldu. ona çok güveniyodum zaten en büyük hatayıda burda yaptım yaa neyse…
son zamanlarda sürekli telefonunu saklıyodu ve yalandan nefret eden sevgilim artık yalan sölemeye baslamıştı. ben ona güveniyodum önceleri aklıma bişi gelmedi.
sora birgün arkadasım telefon açtı ’seninki şurda bi kzı var yanında ‘ dedi ve kızı tarif etti bana hemen sevgilimi aradım telefonu kapalıydı.msj attım beni hemen ara diye… sora aradı ve sordum yanındaki kız kim diye oda felan felan dedi.’bundan sora bi yere gidecegin zaman haberim olsun ki biri bana gelipde seninki şurda bi kızla dedikleri zaman acıklama yapabileyim’ dedim ve konu kapandı.
soraları bi baslası vardı artık emindim ama bunu ispatlayamadıgım için hiçbişi diyemiyodum.sora ispatladım da zaten…
o sıralar neler cektigimi anlatamam gercekden anlayabilmek için yasamak gerekiyo insan o anda ÖLMEK istiyo …
benden kafasının karışık olduugnu biraz aman vermemi istedi bende ‘zaman verme bitsin dedim’ve bundan 6 ay önce bitti.
artık yüzsüzlük dizboyu sırf bana acı cektirmek için takıldıgım ortamları bildigi için sevgilisinin elinden tutup benim yanıma geliyodu…BU ARADA ONUN CIKTIGI KIZDA BENİM ÇOCUKLUK ARKADASIM’
artık çevremde herkez onun bu hareketlerinden dolayı onla muhabbetini kesti, herkez cok sasırdı …
ve öle yada böle yinede arkadaslıgımız devam etti arkadasdık sadece biliyorum bende karsıyım ayrıldıkdan sora arkadas kalmaya ama bizde baska bişi vardı o bensiz yapamıyodu tabi bende onsuz ama sora tadı kaçtı kavgalarımız basladı …
6 ay sonrasında ise ben hala ona karsı bişi hissediyomuyum bilmiyorum ama bildigm tek gercek var ‘O BENSİZ YAPAMAZ’ ‘BENDE ONSUZ’ …
SON OLARAK BU OLAYLARDAN ÇOK ŞEY ÖGRENDİM GERCEKDEN BU HAYATTA HİÇKİMSEYE GÜVENMEMEK GEREKİYOMUŞ, VE KİMSEYE FAZLA DEGER VERMEMEK GEREKİYOMUŞ SORA OLAN SİZE OLUYO BENCE SİZDE KİMSEYE GÜVENMEYİN ‘ O FARKLI BENİMKİ YAPMAZ’ DEMEYİN BİR ZAMNALAR BENDE ÖLE DİYODUM…

ALLAH’ım kimseye aşk acısı yaşatmasın herkezin gönlüne göre versin Sad(((
HAYAT HERŞEYE RAGMEN YAŞAMAYA DEGER…

Önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ŞİMDİ NE YAPIYORSUN?
» ŞİMDİ SEN OLSAYDIN:(