esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: KAHROLASI BİR SEVDA Cuma Ara. 12, 2008 1:58 am | |
| karanlık gecelerin kabus dolu gözlerinde avuttum kendimi.ve sensizligin en karanlık sabahında gördüm acı gerçegi.kahrolası bir sevda işte benimki.bilmedin sessizligin bile nasıl güzel geldigini....ve bilmedin asıl aşkın soluk yüzünde karşıladıgını beni.hani tutkuydu seninki.acımasız bir hayatın bir güneş doguşunda bulduşken seni...bu nasıl bir tutku ey sevgili!kuşların üzerimden geçmeye korktugu bir insanım şimdi.sahil boyunca koşarak haykırırken sevdigimi sen nerdeydin eyyy sevgili.bu bendeki kahrolası bir sevda şimdi!senin bilmedigin degil,bilmezden geldigin bir acıyım şimdi.yürüdügüm yollara attıgı bıçaklar kesti ben beni..paramparça oldum,kanar ayaklarım ama hasretim ya sana yürürüm yine o yolda...tam kavuştum diyorum bu defa kanayan ayaklarımın altında tuzlar...bu nasıl bir aşkmış ey sevgili.bu kadar çekerken bile mutlu olmak benimki.bu bendeki kahrolası bir sevda şimdi...kahrolası bir SEVDAA!.... | |
|