Hoşgeldiniz, Misafir. Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Toplam Mesajınız: 0 Son Üyemiz : https://mekanbizim.1talk.net/u37
|
Genclikforum Son Konular
|
Konu |
Yazan |
GöndermeTarihi |
|
| Cuma Mart 13, 2009 8:29 pm
|
|
| Cuma Mart 13, 2009 8:26 pm
|
|
| Çarş. Şub. 25, 2009 1:18 pm
|
|
| Ptsi Şub. 23, 2009 10:07 pm
|
|
| Ptsi Şub. 23, 2009 10:47 am
|
|
| Ptsi Şub. 16, 2009 12:41 am
|
|
| Salı Ocak 20, 2009 5:53 pm
|
|
| C.tesi Ocak 17, 2009 7:08 pm
|
|
| [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
tektanesi.HLL süpermoderatör
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL/Afyon Lakap : tEkTaNeSi Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 03/12/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] Cuma Ara. 19, 2008 2:28 pm | |
| Bir aşkın tarihine kaç unutulmuşluk sığdırılabilir..?
Sesimin çaresizliği taş plakları aşındırıyor. Detone olmuş bir sevdayı Yüreğim inatla ömrümün şarkısı yapıyor..!
Tenimi dağlayan göz izleri tenimde Hiç gülerken ölmemişim ben
Hep bitmeye yakın, Hep gitmeye.. Bir damla akıyor.. Öyle usul usul... Kaderim dudaklarımda; He-ce-li-yo-rum En iyisi derken; Gözyaşımda teninin tuzunu bulmak Köz oluyor yürek yangınıma
Yapamıyorum...!
Gidip gelmeler, Başa dönmeler, Başımı döndürüyor..
Kaldığım yeri unutmasam, Hani devam etsem diyorum..? Yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça Kırılıyorum..!
Bırak beni şehir.. Anılar sana emanet..!
Gözyaşlarım sokaklarına yağmur olsun.. Süpürsün ayrılıklarını... Vicdanımı salma peşime.. Unuturum diyorum.. Nasıl olsa giden hep sevilir Ama ben ne zaman niyetlensem; Ayaklarımdan oluyorum...!
Gözyaşlarımla yıkadığım gülüşlerimin rengi soldu
Şimdi bu tablonun değeri sence..ne olur..? | |
| | | power_hakan Site-sahibi
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : aksaray İş/Hobiler : internet cafede çalısıyor Lakap : hakoş :) Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] C.tesi Ara. 20, 2008 11:12 am | |
| | |
| | | tektanesi.HLL süpermoderatör
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL/Afyon Lakap : tEkTaNeSi Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] C.tesi Ara. 20, 2008 1:28 pm | |
| Rica ederim, asıl ben teşekkür edrim! | |
| | | nadiri
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 40 Nerden : kastamonu İş/Hobiler : gırgır Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] C.tesi Ara. 20, 2008 2:00 pm | |
| aşk aşk aşk sen ne güzel bi duygusun yasayana tşk | |
| | | tektanesi.HLL süpermoderatör
| Konu: Geri: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] C.tesi Ara. 20, 2008 2:20 pm | |
| nie öle hasret gibi aşk aşk aşk dedin anlayamadım yani hayatım | |
| | | nadiri
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 40 Nerden : kastamonu İş/Hobiler : gırgır Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] C.tesi Ara. 20, 2008 2:24 pm | |
| aşkın güzel duygu oldugunu yasayanın anlayacanı anlatmaya çalıştım | |
| | | | [color=darkred]Gidene sorulacak son bir soru[/color] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
|
|
|