esmerim co-admin
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : aksaray İş/Hobiler : ----- Lakap : ---- Ruh hali : Cinsiyet : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: // HAYAT // Salı Ocak 13, 2009 1:03 am | |
| çaresizlik her an kapımda davetkar ve yüzsüz, Nöbet bekliyor usulca. Keder bir kolumda, Yalnızlık ise diğerinde. Sessizce anlaşıyoruz bu hayat denen yolu adım adım Kaderimize razı bir boyun eğişle.. Arkamda yalancı kalabalıklar ve yanındayız nidaları. Kulaklarım sağır bu seslere, Gözlerim kör bu samimi,samimiyetsizlere. Hüzün ise koynumda, Her sabahtan akşama, Akşamdan sabaha. Bir yılan gibi yakın, KORKUYORUM. Sol yanıma değecek, Kalbime,sana gelecek diye.. Baksana aşk da yorulmuş zaten Nefes nefese Nefes alamaz olmuş. Özlem ve hasret de sevda varsa gebe Sevdalar ise şimdikileri baştan yok say Çünkü gönülleri güz baharları noksan. Sevinç saklanmış en gizli köşelerine hayatın. Ümitler kaçak, Mucizeler eksik, Mutluluk hepten kayıp, Sevgiler firari, Saygı çoktan göç eylemiş bir yerlere. Umutlar en ücra köşelerde gizli, Tabi bulabilirsen, Oda şanslıysan, Güzellik hepten bölük pörçük, Neşe uçmuş bir mürekkep damlası kadar silik Geriye kalan ne var ki; Peki ben şimdi kimle oynayacağım bu hayat denilen oyunu? İyilerin safına dair kim kaldı? Çocuk gönüllü bu deliyle oyunu oynamaya? Bir tek sen varsın. Bana dair,bana kalan. Benim gibi ve bende olan…. | |
|