LORD süperadmin
Mesaj Sayısı : 81 Ruh hali : Takımı : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 24/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| Konu: TÜRKLER UZAYDA Çarş. Kas. 26, 2008 12:32 am | |
| -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor.
-houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim.
-houston.. -evet? -deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey.
-hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya. -evet canim vardi, burda yaziyo raporda. -hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan,herifler kenetlenmeyiz diyo. -aferin canim.. ben ariyorum konsolosu
-houston, amirim diyo ki bi kisi daha yollicakmisiniz boyle okey oynayamiyomusuz. -tamam raporunuzda belirtin siz.
-deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff -yuzbasi volkan napiyorsunuz? -bi karisma be guzelim. benim dayioglu tesisatcida calisiyo. biliyoruz da yapiyoruz.
-hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? -apollo 31, onaylandi. -ba ... koym teknolojiye bak bee.
-houston we have a problem -nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerine. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra.
-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
-houston, fener maci kac kac?
-hauston -yine ne var -ne guzel ismin varmis senin be. hey allahim be..
-hauston, kina gecesi ne zamandi
-apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. -$$. delikanli adama bi sey olmaz. "ATIN ÜLÜMÜ ARPADAN OLSUN MANTI݃ÂI"
-hauston, cekirdekleri nereye atayim -sagda bi bo$luk var -oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi it oglu it
-huston..abi oyun yok bu alette ?!? -anla$ilmadi ka$if 12.. -yok abi ha$im diil.. $evki ben.. hani tani$mi$tik kokteylde.. -ne diosun karde$im ? -oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake, var, raket var.. ayip valla.. -cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim..
-houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var. -gemi gidiyor mu genc? -onaylandi houston. -devam et o zaman devaaam.
-houston, usudum olm ben gunese yaklasicam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin. -hey koym ne degerli geminiz varmis yaa.
-yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen? -hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz. -dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin. -ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de bizi.olmuyo boyle. | |
|
power_hakan Site-sahibi
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 36 Nerden : aksaray İş/Hobiler : internet cafede çalısıyor Lakap : hakoş :) Ruh hali : Metin Alanı : <center><font color="white"><marquee direction="left" style="background:red">Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı.</marquee></font></center> Müzik Türü : Kayıt tarihi : 23/11/08
Rep Sistemi Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Aktiflik: (0/0)
| |